Skip to main content

Sponsorskap

Tack för all hjälp. Ni hjälper oss att underhålla och expandera vår värld.

Sponsring, partnerskap.

Vi är lyckliga att det är så många som väljer att sponsra oss. Det är inte så att våra sponsorer går lottlösa, tvärtom. Det är nämligen så att våra sponsorer har möjligheten att synas i vår miniatyrvärld. Vissa har industrier byggda efter dem. Andra har deras varumärken som rullar runt med lastbilar, bussar och tåg. Några är till och med karikatyrer.

Vi skulle till och med våga säga att det är nog ett av de bästa mest kostnadseffektiva sätten att faktiskt nå ut i Sverige, Miniatyr Sverige. Till det får vi ju räkna med våra härliga besökare på 15000+ personer som årligen utforskar vårt Kungarike.

Vårt mål med Kungariket är att investera vidare för att bygga en ännu större värld, med fler besöksmål, tågbanor och ja vem vet, kanske till och med flyg i framtiden.

Vill ni vara en del av den resan, hör av er. Vi är tacksamma för att vi tillsammans med er kan utveckla denna magiska värld.

Vad innebär det att vara sponsor?

Vissa av våra sponsorer har hela fabriker skapade efter sig. Andra har reklamtryck på bussar, tåg, lastbilar. Det beror helt på vad de sponsorer vi har önskar sig.  Vi är öppen för förslag och idéer.

Vad kostar det att bli sponsor?

Då våra företag, verksamheter och organisationer bidrar med allt från 5000 kr uppåt så är våra sponsorpaket skräddarsydda efter varje individuellt bidrag.

Varför ska vi bli sponsorer?

Med hjälp av våra sponsorer utvecklar vi nya besöksmål, köper in nya tåg, bussar, lastbilar och komponenter. Således expanderas vårt Kungarike och våra 18000+ gäster som besöker oss varje år får uppleva och utforska nya delar i vår värld.

UPPTÄCK VÅRA SPONSORER

Intresseanmälan för att bli sponsor